Refurbished Computers | 0767.748.748 | 0768.748.748

Refurbished Computers

Din anul 2011, pasiunea  pentru tehnologie  am transformat-o/ modelat-o  intr-o  mica afacere cu laptopuri și calculatoare , care prin seriozitate si perseverenta , a devenit  principala furnizoare de echipamente Dell profesionale . Continuand  extinderea  afacerii, de la data de  01 Iulie 2018 am inceput sa livram produse în EUROPA si in  spațiul comunitar. Magazinul online al firmei, va  ofera cea mai mare gama de echipamente Dell din România, si va invitam sa-l vizitati.

Ca profesionisti, cu hotararea determinanta de a oferi cele mai bune produse si  solutii, ne dedicam întreaga activitate si  experienta  respectului  fata de client,  produse și munca prestata . 

Nu suntem perfecți dar  bunul simt , seriozitatea si  perfectionarea continua, ne formeaza spre inovare si eficienta. Astfel, oferim  clientilor incredere , colaborare si deschidere spre dialog, consultanta de specialitate, indrumare pentru  achizitionarea celui mai potrivit produs, in functie de particularitatea necesitatii fiecaruia.

Parcursul firesc al muncii si dezvoltarii noastre continue este insotit cu “statut de lege” de urmatoarele PRINCIPII FUNDAMENTALE :

1) CORECTITUDINE

Clientul este prioritar   - Toti clienții sunt egali și la fel de importanți pentru noi. Ne angajam sa răspundem la orice solicitare în maxim 24 ore, indiferent dacă clientul este nou / vechi, pretul comenzii este de câțiva RON sau de mii de euro. În cazul în care stocul este insuficient pentru a onora toate comenzile, aplicam  principiul:” primul venit – primul servit”.  Ne plac provocările, suntem de încredere și creativi și putem oferi soluții rapide și competente atât pentru companii mici cât și pentru grupuri de companii sau instituții publice.


2) ONESTITATE

Suntem  mereu un partener de încredere – Vom consilia și îndruma clienții ,potențialii clienți către cele mai bune soluții tehnice. In urma  unei analize complete , recomandarile noastre ca  specialisti, vor fi cele pe care le consideram potrivite necesitatilor  clienților.  Experții noștri înțeleg situațiile  particulare,  pot citi printre cifre în timp ce se concentrează pe cel mai important aspect: Multumirea si succesul dumneavoastră sunt Motivatia noastra !

3) RESPECT PENTRU FURNIZORI, CLIENTI, COLABORATORI   

Integritate și corectitudine - Comunicam furnizorilor, clientilor, partenerilor ,  poziția noastră clara  privind integritatea în afaceri , și ne așteptăm ca aceștia sa împărtășească aceeași atitudine . Nu toleram nici un fel de practica care nu este bazata pe respect, integritate și corectitudine.

Cui ne adresam ?

În general ,produsele noastre sunt destinate profesioniștilor, persoanelor juridice din difere domenii de activitate care își doresc echipamentele cele mai fiabile și performante din lume, la un preț decent.

Ce oferim ? 

•    Produse Refurbished și second hand  Dell - Calculatoare, Laptopuri, Monitoare, Servere,  Imprimante , Alimentatoare, Componente
•    Produse NOI Compatibile - Acumulatori/baterii pentru laptopuri, Baterii CMOS  (BIOS) pentru laptopuri  – producție proprie,  Alimentatoare
•    Software  -  Licențe Windows 10 / Windows 11 Refurbished
•    Consultanta și soluții tehnice complete. 

În general produsele noastre sunt destinate profesioniștilor, persoanelor juridice din difere domenii de activitate ce își doresc echipamentele cele mai fiabile și performante din lume la un preț decent.

  • Calculatoare Second Hand Dell Optiplex:  Fabricate pentru mediul business, caracterizate prin stabilitate, performanta, securitate și un consum minim de energie.  Le recomandam  în spatii de birouri, în magazine, farmacii și cabinete medicale, dar și pentru condiții grele în spatii industriale de producție.
  • Laptopuri SH Dell Latitude  -  Îmbină rezistenta, mobilitatea și performanta cu securitatea de top și opțiuni flexibile de andocare. Sunt robuste și performante, carcasa este în general construita din aliaj de magneziu Tri-metal, balamale puternice și procesoare i3/i5/i7. Acesta gama înlocuiește cu succes calculatoarele Dell Optiplex acolo unde mobilitatea este o necesitate.
  • Calculatoare și laptopuri  ( Workstation ) Dell Precision  -  Cele mai puternice laptopuri și calculatoare din lume create pentru performanta profesionala remarcabila. Dețin certificat ISV, special concepute pentru proiectare 3D și editare video. Le recomandam în proiectare CAD, studiourilor foto/video, în domeniul medical pentru radiografii, oricăror alte aplicații ce necesita performanta de procesare și video.
  • Laptopuri Refurbished Dell XPS - Design și performanta incredibila cu cele mai noi tehnologii:  Displayuri QHD InfinityEdge 4K cu touchscreen, laptopuri construite integral din aluminiu , extrem de subțiri și ușoare  ( 11 mm grosime, 1.76Kg  - Dell XPS 9560 15.6” ) cu procesoare i7 Quad Core și placi video dedicate. Aceste echipamente sunt destinate acolo unde performanta și eleganta sunt criterii obligatorii.

Cum livram ?

1)    Promptitudine  in livrarea produselor  - Coletele se livreaza în maxim 48 ore contra-cost oriunde în România la tarifele standard a marilor firme de curierat existente pe piață ;
2)    Gratuit oriunde în România prin curierul nostru în aproximativ 5 zile de la comanda. Pentru livrări intracomunitare, transportul va fi comunicat punctual funcție de locație, de valoarea și greutatea comenzii dar și de istoricul clientului.  Termenul de livrare în Europa este în general cuprins intre 10-21 zile lucrătoare. 

Cum poți efectua  plata ?

1)    Integral cu cardul ( acceptam orice tip de card bancar );
2)    În 5 Rate egale fără comision fără dobândă prin cardurile de cumpărături emise de: Credit Europe Bank | Banca Transilvania | Garanti Bank | Alpha Bank | BRD Finance;
3)    Cu ordin de plata ( în baza unei facturi pro-forma );

! Nu acceptam plata la termen cu instrumente de plata sau promisiuni,  nu acceptam CEC sau BO, nu acceptam Plata RAMBURS.

Cu drag, prietenie si onestitate,


Partener Dell - ID: 2788349929 / Microsoft Refurbished - ID: 240006543
Tel: 0767 748 748 / 0768 748 748 / 0749 748 748 E-mail: office”@”dell-outlet.ro

Refurbished Computers SRL
Botosani Str. Imparat Traian 35C
CUI: RO37054786   J07/61/2017

Refurbished Computers