Web
Analytics

Laptopuri Second Hand, Calculatoare Refurbished | Dell

Dell | Exclusive Store

Importator si distribuitor calculatoare second hand, monitoare, laptopuri second hand și refurbished Dell, acumulatori/baterii si alimentatoare noi compatibile, componente pentru laptopuri si calculatoare Dell dar și licențe Refurbished - Microsoft Windows 7 / Windows 8. Toate produsele pot fi achiziționate în 6 rate egale fără dobânda, fără comision, fără limita de suma prin cardurile de cumpărături Star BT Banca Transilvania. Livram oriunde în România prin curierat în maxim 48 ore de la comanda.

Începând din 2011 oferim clienților noștri cele mai fiabile echipamente IT. Ne concentram pe un singur brand “ DELL ” și reușim sa oferim laptopuri și calculatoare business de foarte buna calitate la preturi excelente.

Am început prin a comercializa produse second hand DELL în 2011. În 2012 am devenit parteneri DELL și Microsoft ceea ce ne-a permis sa extindem gama de produse și sa comercializam echipamente DELL Refurbished cu software licențiat Microsoft și 2 ani garanție.

În ianuarie 2013 am implementat un sistem de plata online și plata online în rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături STAR BT - Banca Transilvania, sistem care ne încurajează sa extindem în continuare gama de produse astfel încât începând din Februarie 2013 sa oferim clienților produse noi DELL din gamele Home și Small Business.

Pentru menținerea unui nivel ridicat de calitate toate produsele fie ele refurbished sau second hand sunt verificate, testate și cosmetizate individual astfel încât la client va ajunge un produs care arata similar și funcționează identic cu un produs nou dar la un preț de pana la 5 ori mai mic.

Datorita calității și fiabilității calculatoarelor DELL comercializate oferim periodic prin oferte comerciale garanție de pana la 3 ani pentru gama refurbished și 2 ani pentru cele second hand.

În afara de sisteme complete va punem la dispoziție o gama din ce în ce mai mare de componente și soluții de upgrade pentru laptopurile și calculatoarele DELL.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, la finalul anului 2012 am cautat, identificat, achiziționat și testat baterii compatibile pentru laptop-uri DELL. Datorita performantelor dovedite, din ianuarie 2013 comercializam aceasta gama de consumabile cu garanție de 12 luni astfel încât clienții noștri se pot bucura de baterii 100% compatibile la fel de puternice dar la un preț cu aproximativ 50% mai mic.

Am început construirea unei rețele de service postgarantie și speram ca în viitorul apropiat sa ne extindem în toate orașele mari din tara fie prin personal propriu sau prin parteneri de service astfel încât la final orice problema semnalata sa o soluționăm în 48 ore.

Dorința noastră este ca pana la finalul acestui an sa devenim cel mai cunoscut și apreciat furnizor de produse DELL Consumer And Small Business pentru toate cele 3 categorii: Second Hand, Refurbished si produse Dell noi.

 

Dell | eXclusive Store
Partener Dell - ID: 2788349929 / Microsoft Refurbished - ID: 240006543
Tel: 0767 748 748 / 0768 748 748 / 0749 748 748 E-mail: office@dell-outlet.ro

Site administrat de:

Refurbished Computers SRL
CUI: 37054786 J07/61/2017